Reisplanning

Welke reizen staan er op de planning?

Wat is leuker dan het plannen van een nieuwe reis? Ja, daadwerkelijk op reis gaan natuurlijk. Maar de reisbelevenis start al bij het maken van reisplannen. Daarom hebben wij altijd eerstvolgende stedentrips, vakanties of rondreizen op de planning staan. Nog even geduld en uitzoeken wat we willen zien en doen. Het voorbereiden van een nieuwe trip vergroot de voorpret en maakt dat we extra uitkijken naar onze nieuwe avonturen.


Wij gaan een half jaar op wereldreis!

Wij hebben op de planning staan om binnenkort 6 maanden lang op wereldreis te gaan! Hieronder vind je een overzicht van de landen en bestemmingen die we o.a. verwachten te bezoeken. Zoals het er nu naar uitziet bestaat onze wereldreis uit drie continenten: Oceanië, Azië en Zuid-Amerika.

Turkije

Istanbul

Australië

Perth - Adelaide

Australië

Adelaide/Kangaroo Island


Australië

Tasmanië 

Australië

Great Ocean Road

Nieuw-Zeeland

Noordereiland


Nieuw-Zeeland
Zuidereiland

Australië

Melbourne - Sydney

Filipijnen

Palawan & Coron


Vietnam

Rondreis

Brazilië

Rio de Janeiro

Argentinië

Patagonië


Chili

Patagonië

Colombia

RondreisSamenwerken?

Wil je als bedrijf een samenwerking aangaan met groeiend reisblog? Wij doen graag leuke activiteiten op onze bestemmingen waar we uitgebreid verslag over doen. Twijfel daarom niet om een voorstel te doen via traveltesss@hotmail.com. Ook staan wij open voor toekomstige persreizen of andere uitnodigingen.